Team Rosies

Rosies Potterie in Dessel is een keramiek atelier waarin wij, moeder & dochter, sinds begin 2019 elke dag samenwerken. Onze focus ligt vooral op unieke handgemaakte keramiek voor dagelijks gebruik.


Wij houden niet van de standaardverwachtingen van een servies. Voor ons zijn borden, schalen en mokken een geliefd gebruiksvoorwerp. Er zit liefde, passie en vakmanschap in. We besteden veel tijd aan esthetiek en hopen dat ons aanbod voor jou elke dag een meerwaarde kan en mag zijn.

Al onze producten worden met veel zorg geselecteerd. Duurzaamheid hoort bij onze aanpak en wordt gegarandeerd door de lange levensduur van onze keramiek.

Handgemaakte keramiek

Onze collecties keramiek bestaan uit 3 onderdelen: eigen collecties die we verkopen via de webshop, particuliere verkoop voor een servies op maat en een volledig unieke collectie tableware voor horecazaken.

Stijlvolle & trendy decoratie

Naast ons keramiek bieden we ook trendy en tijdloze decoratie aan. We werken met natuurlijke producten en willen deze tinten ook weerspiegelen in ons volledig aanbod van decoratie. We proberen een eenheid te creëren die zorgt voor rust en balans in jouw interieur.

Wat begon in een serre ...

Begin 2019 hebben we de handen in elkaar geslagen. Het begon kleinschalig in een serre, maar al snel moesten we verhuizen naar de garage. Daar plaatsten we een tweede oven en breidden we onze werktafels en droogrekken uit. Na 3 jaar zijn hebben we onze capaciteit nogmaals vergroot door een derde oven aan te schaffen.

We zijn elke dag dankbaar om met onze handen in te klei te kunnen zitten. Samen mooie creaties ontwerpen en hiermee andere mensen blij maken, daar doen we het voor!

Een mix van ervaring en creativiteit

De kracht van Rosies Potterie is onze combinatie van moeder & dochter. We proberen elke dag een prachtige mix van ervaring en nieuwe wind te creëren. Vakmanschap en vernieuwing gaan elke dag hand in hand.

Conny (mama, 58 jaar)

"30 jaar geleden kocht ik mijn eerste draaischijf en oventje. Ik heb toen vooral genoten van de klei als hobby en maakte keramiek voor eigen gebruik en decoratie. Door omstandigheden ging het oventje even op stal. Tot mijn dochter samen met haar man een horecazaak opende en ze me vroeg om origineel servies te maken. Het oventje werd terug in gang gestoken…”

Eline (dochter, 32 jaar)


“Na 5 jaar te werken in mijn eigen horecazaak, werd het tijd voor een nieuwe creatieve uitdaging. Sinds februari 2019 vorm ik samen met mama één team en  ontwikkelen we eigen collecties keramiek. Ook papa hoort bij het team, al werkt hij meer achter de schermen."

Ons atelier

Atelier Rosies Potterie Atelier Rosies Potterie

Ligging

Groesgoor 80
2480 Dessel

Openen in Google Maps

 keramiek dessel - keramiekopmaat - keramiek