Heb je een papieren cadeaubon? Stuur een mail met jouw bestelling en wij doen het nodige.
Deze bonnen kunnen enkel ter plaatse worden ingeruild. Cadeaubonnen die aangekocht zijn via
de webshop kunnen online verrekend worden in de webshop.

Keramiek atelier
Rosies Potterie

Rosies Potterie in Dessel is een keramiek atelier waarin moeder & dochter sinds begin 2019 elke dag samenwerken. Ons werk is een combinatie van eigen handgemaakte keramiek, workshops, decoratie en droogbloemen. Zowel particulieren als (horeca-)zaken kunnen bij ons terecht. We proberen continu een mooie voorraad te maken, zodat er altijd leuke en nieuwe dingen beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen er ook volledige serviezen op maat besteld worden.Handgemaakte keramiek

We ontwikkelen eigen collecties keramiek, maar je kan ook een volledig servies bestellen op maat. We proberen ook continu een vernieuwend aanbod te hebben van trendy, maar tijdloze decoratie.

Droogbloemen & decoratie

De trend van 2020 zijn de droogbloemen. Deze kan je bij ons kopen met of zonder vaas. Ook andere spullen zoals theelichten, fotokaders, schilderijen, verlichting, kussenslopen, plateaus, snijplanken enzovoort kan je vinden in ons aanbod.

Workshops

Momenteel hebben wij onze maximumcapaciteit bereikt. Helaas nemen we geen nieuwe inschrijvingen aan. Nieuwe data worden pas bekendgemaakt vanaf januari 2023.

Heeft u nog een cadeaubon voor een workshop? Stuur ons een mail voor meer info.

Houd zeker onze Instagram-pagina in de gaten voor meer updates.

Wat begon in een serre ...

Begin 2019 hebben we de handen in elkaar geslagen. Het begon kleinschalig in een serre, maar al snel moesten we verhuizen naar de garage. Daar plaatsten we een tweede oven en breidden we onze werktafels en droogrekken uit. Na een jaar zijn we opnieuw bezig met verbouwingen, zodat we de capaciteit nogmaals kunnen vergroten.

Een mix van ervaring en creativiteit

Rosies Potterie is een atelier waarin wij, moeder & dochter, elke dag een prachtige mix van ervaring en nieuwe wind creëren.

Conny (mama, 55 jaar)

"30 jaar geleden kocht ik mijn eerste draaischijf en oventje. Ik heb toen vooral genoten van de klei als hobby en maakte keramiek voor eigen gebruik en decoratie. Door omstandigheden ging het oventje even op stal. Tot mijn dochter samen met haar man een horecazaak opende en ze me vroeg om origineel servies te maken. Het oventje werd terug in gang gestoken…”

Eline (dochter, 29 jaar)

“Na 5 jaar te werken in mijn eigen horecazaak, werd het tijd voor een nieuwe creatieve uitdaging. Sinds februari 2019 vorm ik samen met mama één team. We ontwikkelen eigen collecties keramiek, verkopen decoratie en geven workshops. Ook papa hoort bij het team, al werkt hij meer achter de schermen. Hij verwent de gasten tijdens onze culinaire klei-workshops."

Ons atelier

Je bent altijd welkom in ons atelier. Kom je graag langs? Contacteer ons voor een afspraak.

Ligging

Groesgoor 80
2480 Dessel

Openen in Google Maps

Bel

+32 491 25 79 37

Mail

info@rosiespotterie.be

Openingsuren

Je kan elke werkdag terecht in ons atelier,
wel enkel op afspraak.
TERUG NAAR BOVEN